Dwaal, dwaal, door mijn hoofd
door en door telkens weer,
rond en rond gaat ie weer,
dwaal weer keer op keer,
door en door herhaalt het weer.
Als een draai molen,
rond, rond, rond en rond
mijn brein, daar gaat het weer.
onduidelijk en draaierig,
alles flitst voorbij,
dwaal, dwaal, dwaal in mij,
door, door, door gaat mijn brein.
zoef, zoef, zoef zei hij,
even stilte...
...
en weer door en voorbij!
door, door, door en door
zij mijn brein,
'Het duurt nog wel even,
ga dus maar even zitten',
vertelde mijn brein.
'Er is nog zoveel om over na te denken',
zei hij...