Wacht maar
Hij vroeg haar een stukje keukenrol
maar wat ze gaf was niet erg hoopvol
ze legde een stukje in zijn hand
en lachte behoorlijk amusant
je vroeg toch een stukje keukenrol
zei ze lachend en tactvol
echter zo klein
moest het nu ook weer niet zijn
de zottigheid is haar niet vreemd
wat met de leeftijd zelfs toeneemt
toch zal hij het liefdevol onthouden
en iets achter de hand houden