Wat is moeilijker dan kiezen voor het daten of F1. De endorfines gieren door mijn lichaam terwijl Andŕé Rieu het volkslied ten gehoren brengt.
Komt het kippevel door die honderduizend die mee bleren met de Neerlandse hymme of door de vraag of ik haar wil ontmoeten, de vraag die mijn liefdes leven kan gaan beheersen.
Ik durf het niet te zeggen maar van beiden krijg ik emotionele prikkels, misschien moet ik mijn gevoelens gaan verleggen en Max-imaal voor de hoogste trede van de liefde gaan.