Liefde is als een rivier,
die je moet trachten over te steken.
En als het je niet lukt, hier,
Moet je je niet wreken,
maar blijf proberen, tot hij de jouwe is.
Want echte liefde overwint alles,zelfs de moeilijke dagen
of heb ik het mis?
En wacht niet met de vragen:
Hoor jij bij mij?
Of ik bij jouw?
wil jij me aan je zij,
je weet toch dat ik van je hou?
Liefde verzwijg je niet,
je roept het luidkeels door de straten,
Zodat iedereen ziet,
dat je hem echt niet kan verlaten!!
Want je leven heeft geen zin zonder hem,
En eindeloze leegte zonder hem aan je zij,
zijn lieve ogen, zijn warme stem,
ja, je wil hem er echt wel bij!!
xxx-Jody
Voor mijnen allerliefste schat(omdak hem doodgraag zie)
en voor alle andere meisjes of jongens die het af en toe niet meer zien zitten!!