Rijdend door een betoverende natuur waar elke kleur wordt versterkt door het gouden zonlicht.
Zwarte bassalt zorgt voor een hoog contrast en daardoor stralen de groene bladeren in een mooi vergezicht.
De Holtsteiner koe graast op glooiende heuvels, op velden afgeschermd met stenen als die van de Hadesmuur.
Oranje kleurende bloemen klevend aan gele mossen meanderen over de zwarte grond als het hellevuur.
Witte schuim koppen breken op rotsen voor de wilde kust, zo hoog dat de druppels me raken als geslepen diamanten.
Kijkend naar al deze wonderen die de natuur ons voortbrengt, wat een schoonheid, die de liefde in ons hart lijkt te bezetten.