Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Een magische bron van leven
Met de ware kracht naar buiten komen
De kracht tonen aan anderen vereist lef
Jouw levenspad wordt op dit moment begeleid door God
Je mag er op vertrouwen dat je op de juiste weg bent
Het is belangrijk om bewust aandacht te geven
Aan wat nu afspeelt in je leven
Zonder oordeel en twijfel
Je kunt luisteren en kijken naar de waarheid
Wanneer je je aandacht er op focust
Zal je zien dat er kleine wonderen gebeuren
Je staat op de drempel van een nieuw hoofdstuk in je leven
Wanneer je het beste verwacht van het leven
Krijg je wat je verwacht
In dit kostbare leven
Reacties op dit gedicht
Dirk Hermans vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Compostje
:
Zaterdag, september 09, 2023 08:31
Hoopvolle kracht gevende boodschap Dirk
M-Rose
:
Vrijdag, september 08, 2023 21:51
zeer kostbare beschrijving
& waardevol om over na te denken
Over dit gedicht
Auteur:
Dirk Hermans
Gecontroleerd door:
Dirk Hermans
Gepubliceerd op:
08 september 2023
Thema's:
[Bewondering]
[Geloof]