Ik lees jou woorden,
letters dansen over mijn beeld..
Het lijkt of ik je stem kan horen
Jou toon kan voelen
gek hè?, dat we altijd weten hoe we iets bedoelen..
Mijn mondhoeken gekruld,
de tijd staat stil,
voel me met warmte vervuld
En er is niets dat ik liever wil
dan dit nog lang te kunnen delen
met jou
Confession 30/11/00