Weer een dag ging voorbij
Een dag zonder iets
Geen gevoelens
Geen hoop
Geen liefde
Geen haat
Een dag zonder iets
Een leegte die niet kan opgevuld worden
Zonder kleur
Zonder geluk
Zonder een lach
Zonder een traan
Een dag zonder iets
Een stilte die niet verdreven kan worden
Een dag zonder iets
Alleen jij