BOODSCHAPPERS
over hormoonspiegels iets zeggen
als ervaringsdeskundige en dat wij
hiermede iets moeten doen, want
het verlangen blijft naar elkaar
overbruggen wat ons te lang scheidt
terugvinden waarmee het ooit begon
de eerste stap wagen, stappen maken
risico's nemen en verder samen gaan