Voorbijgaand
Een glimp in de nevel
liet zich aanschouwen
in ochtendrood
met vonkende krullen
Terwijl mist smelt
en gras verdroogt
in stilte van schoonheid
bij wolken die kwamen en komen
Vol verwondering
in eeuwige transformatie
wording in samen en scheiden
bij dageraad van het verblijden