Optimisme geeft het leven zoveel meer
Brengt vrede in je hart
Zo komen alle ervaringen in je leven
Dan pas leer je de groei van vrede kennen
Dat is iets om dankbaar voor te zijn
De weg die ons leidt in ons leven
In Geloof kunnen we bergen verzetten
Kan je op heel veel manieren afleggen
Het is een kostbare verbinding
Kijk naar de signalen die een belangrijke
Stap in je leven zijn
Als je het beste verwacht
Van je leven
Zal je krijgen
Wat je naar verlangt