Schijn jouw LICHT
Jouw Licht laten schijnen
In deze lastige omstandigheden
Van de hele wereld
fysiek onder hoge druk
Ons denkwerk op overuren draaiend
Maar toch denk aan jouw LICHT.
We zijn belazerd
Beschimpt, veroordeeld, beoordeeld
Ons LICHT werd in iedere strijd gestolen
Door wezens die we niet kenden.
Levens lang in angsten geleefd
Emotioneel uitgeperst
Uitgeput van alle regels
Maar… denk aan jouw LICHT.
Heb je het moeilijk?
Adem 5 x diep in en langzaam uit.
We zijn allemaal zielen met eigen lessen
Niemand komt er onder uit
Geloof in jeZelf
Wees liefde en Licht voor anderen
Maar ook juist voor jeZelf!