Welkom
Schuilen onder vleugels
waar troost kan worden gesprokkeld
in liefde die met vriendschap wordt verweven
terwijl er tot in de zevende hemel wordt verheven
onder kolkende wolken van genot
waar in tederheid en gestreel
wordt ingehakt als een houweel
in een fluweel
als houvast bij een rots in branding
is licht in de duisternis
kom gerust naar hier
voor wat rust en een beetje vertier