Meeuwen dansen in een vrije vlucht
Gedragen door de wind
Ze maken stapsgewijs een reis naar het onbekende
Zonnestralen die van onder de wolken vandaan schijnen
Brengen het licht naar het onbekende
Met wilskracht verbindt je met streven naar succes
Maar laat de kracht van de regenboog
Het licht zijn en wegwijzer
Naar het onbekende