Een nieuw niveau van innerlijke vrede
Je krijgt subtiele signalen die bedoeld zijn
Om met liefdevol de goede richting aan te geven
Je zal zien dat er overal kleine wonderen gebeuren
Zijt er zeker van dat er overal om je heen kleine wonderen plaatsvinden
Je wordt gesteund door het goddelijke kracht
Dat opent de weg
Naar nieuwe mooie ervaringen