Aan de heldere nachthemel
Zien we het mooie sterrenbeeld
Geeft aan dat het tijd is
Om je emoties te tonen
En je gevoelens te laten zien
Geen dag is hetzelfde
Een ster zien verschijnen aan de hemel
Is fascineren en inspirerend
De sterren staan altijd op een zelfde plaats
Toch is het vaak maar van korte duur
Dan hebt een moment in de tijd gekozen
Om je te verbinden met het universum
Goddelijke energie doen zijn werk
Deze levensadem geeft ons kracht
Ook jij zal steeds blijven doorgroeien
Overal op de wereld