vertrouw me
maak je maar geen zorgen
ik heb voor jou gekozen
hoef geen ander
wat hij in me ziet
is hetzelfde wat jij ziet
wat ik in jou zie
dat mocht hij willen
hij probeert me te versieren
maar ik kijk, dan zelfs, naar jou
ik ben van jou
en zo blijft het
dus maak je geen zorgen
ik hou van jou
en niet van hem