Jij zag hem niet
het nevel gedaant
fluisterwind zijn gezel heeft jou besproken
het licht achter het veenpad verlokte
schelle lach van de uil
diepe sporen snelle waterhagedis
grijs groen veen naar benedend trekkende bloedsporen
diep geruis als dondervogels
reeboks woede kijkende
aangekeken twee scherpe horens
wees blij
lopen
in ree sporen