je houd niet van schuld
geloof er maar in dat je het niet hebt
maar dan vraag ik me af
waarom moest je me zoveel pijndoen
alleen maar omdat ik niet genoeg om je gaf
omdat ik alleen mara je vriendin wilde zijn
geef jij me deze straf
maar ik red het wel hoor
altijd al gedaan
de zon in mijn gezicht
tranen zullen langzaam weggaan
drogen in het morgenlicht
en een glimlach op mijn mond
ik zal in iemand anders vast een betere vriend vinden
dan ik in jou vond