Het woord in ons hart
Om te groeien in het woord
Moet je een goed fundament hebben
Als wij deze keuze hebben gemaakt
Dan zijn wij gered
Het is als een wedergeboorte
Waarin je iedere dag in groeit
Het is een belangrijke moment
Waarin het woord groeit
In geloof en vertrouwen
Geloof groeit in het bovennatuurlijke
Wij leven en wandelen door het geloof
Vanaf dat moment neemt de heilige geest alles over
Zo loop je in het licht van de Here
Laat het woord van God
In jouw hart tot leven komen