sommigen mensen zijn mijn leven..
dan weet ik,
ik blijf altijd om hen geven.
sommigen dingen zijn van mij..
dan weet ik,
die dingen maken mij altijd blij.
sommigen mensen of dingen
die bij je leven horen..
die voor je zijn geboren..
raak je weleens kwijt.
dat is iets wat aan je
hartje bijt..
maar als je door zet..
en niet op geeft..
komt er iets voor terug
in die plaats..
die net zo belangrijk zijn..
even heerlijk
even fijn.
je mag wel blijven missen..
maar je moet weten..
dat je er niet minder op hebt.