Ik hou je los
Hou me vast en laat me niet gaan
Maar laat me gaan als ik dat wil
Laat me gaan als de wereld om mij heen breekt
En ik de weg niet meer weet
Hout mij intussen vast als je dat kunt
Omdat ik dankzij jouw krach voel wat in mijn hart runt
Jaa, ik voel hoe je me in gedachten kust
En dat brengt mij rust
Ik zie en voel jouw tranen wat mij aanraakt en kust
Ook al kan en wil ik niets van je verwachten
Je bent hoe dan ook dan ook dichtbij
Ik zal je vast blijven houden
Ga vertrouwen op jouw licht wat ik je geef
Je mag me vasthouden en op mij vertrouwen
En ik zal je vrijlaten zodat je dan kan dichten jouw gaten
Wij hebben een mooi ding wat elkaar nooit zal verlaten
Hou me vast maar laat me niet gaan, hou me los
Intussen zie ik hoe jij voor het mooiste doet gaan
Soms roep je zomaar mijn naam
Dan wil je mijn knuffels en kussen om je heen
Want in passie en liefde is het waar jouw zon het mooiste scheen
Ik zal je los laten als je wilt gaan maar intussen hou ik je vast
Mijn lippen zullen je altijd vinden op de tast
Wat je ook doet en waar je ook naartoe gaat
Zelfs al je mij ogen blind maakt
Ik ga met je mee – in onze zee
Zonder mee te gaan
Jij geeft onze verbintenis de mooiste naam
Want je voelt dat ik kom…eraan
Daar waar het dondert en kleurloos is
Zien wij kleur en een zegen
Al kom ik aangetroffen door jouw bliksem en regen
Dan nog hou ik je vast zonder vast te houden
Heb wat vertrouwen
Want ik laat je niet gaan
In dit rare en mooie bestaan
Ik hou je los
Ik hou je los