De tijd om de vruchten te plukken
De juiste weg bent om je levensdoel te bereiken
Het juiste moment is om een keuze te maken
De goddelijke begeleiding waar je op kan rekenen
Stuurt je de juiste kant uit
Twijfel minder aan je eigen oordeel
Heb mee vertrouwen
Er is niets mis mee om te vragen
Om signalen en boodschappen
Van het goddelijke te ontvangen
Je kunt erop vertrouwen dat het universum
Weet wat jij op dit moment nodig hebt
Je kunt sneller dan je denkt
Je doelen bereiken