rusie..
maakt me grijs.
maakt me een stukje...
een stukje wijs.
laat me weten..
je moet verstandig zijn..
dat moet je niet vergeten..
dan maak ik het meestal goed..
bijt op mijn lip..
loop er naar toe, met veel moed.
dan weet ik weer waar rusie..
voor diende..
en dat deze hopeloze rusie..
niemand verdiende..