Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Meerwaarde
meerwaarde
jij hebt de
geweldige eigenschap
dat alles wat jij
aanraakt of dat op
een andere manier
met jou verbonden is
meerwaarde krijgt
zoals de sieraden
die je draagt en
zeker ook de
kleding in smaak en
combinatie jij hebt
daar een bijzonder
fijne neus voor
in jouw sporen
brengen nieuwe
dingen al iets me als
intrinsieke schoonheid
in samenhang met
diverse accenten
uit de leefomgeving
jij bent een
echte representant
van de stelling dat
jouw verschijning
meer vertegenwoordigt
dan de som van
de afzonderlijke delen
Wil Melker
5/12/2023
Reacties op dit gedicht
wil melker vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
wytske
:
Dinsdag, december 05, 2023 11:39
Wat zal dat een geweldig mens zijn, fijn gedicht
M-Rose
:
Dinsdag, december 05, 2023 06:40
een speurneus met bijzondere eigenschappen
daarover lees ik graag de immanente gedragspatronen
Over dit gedicht
Auteur:
wil melker
Gecontroleerd door:
wil melker
Gepubliceerd op:
05 december 2023
Thema's:
[Leven]
[Liefde]
[Delen]