Huidhonger
Als door balsem gegleden
op warme huid
met zachtheid
omgeven
in contouren
van harmonie
opengevouwen
met vol verlangen
naar dartelend geluk
in verpozend verblijf
elkaar rakend aanrakend
bij stromen van euforie
teder bedwelmt
in roes van genot
kronkelend bijeen
paarsgewijs één