De weg tot het einddoel bereikt is
De toekomst van onze wereld
Wat geeft de toekomst van de wereld
Vele vragen waar we nog geen antwoordt op weten
Het is een boeiende ontdekkingstocht
Het is het meest spectaculaire
Dat de mensheid ooit de levenswereld
Van de toekomst zal ontdekken
Staat centraal in de tijd en in de eeuwigheid
Het is opnieuw geboren worden
Door het geloof in Jezus Christus