Het verloren land
De druppels in de zee
En de korreltjes zand
Fluisteren met elkaar
Over het verloren land
Een land, waar mensen wonen
Die blij zijn met elkaar
Waar altijd iemand voor je zorgt
Dat gebeurt alleen maar daar
In dat land heeft niemand ruzie
Oorlog kennen ze daar niet
Er is geen pijn, geen ziekte
Geen angst en geen verdriet
Dat land is nooit te vol
Je kan er altijd terecht
Men maakt er ruimte voor elkaar
Zonder gedoe, zonder gevecht
Niemand is jaloers
Er is geen arm of rijk
En er is geen racisme
Iedereen is daar gelijk
Je krijgt alles wat je nodig hebt
En dat gaat zonder geld
Ieder krijgt het zijne
Zomaar, zonder geweld
Dat land is al heel oud
Het bestaat in alle dromen
Alleen de zee en het zand
Weten hoe je daar moet komen
Want de druppels in de zee
En de korreltjes zand
Kennen het geheim
Van het verloren land