Spiritualiteit = zelfonderzoek …
Verandering is een uitgangspunt
Wanneer verandering de staat van het reine bereikt:
Reizen door je zintuigen
In je eigen ruimte,
thuiskomen bij jezelf
Je eigen ruimte,
sfeer krijgt diepgang & voortgang
Met zekerheid terugkeren naar de bron, de plek, de kern waar het allemaal begon …
🪷⛩️🪷