Kerstepilog
Kerstmis alweer voorbij
spijt in ’t hart
mensen toch nog blij
een doorstart
noem het dan maar tweede kerst
een soort van epilog
dan hebben ze er alles uitgeperst
met kerst in ‘t kielzog
het kindje mag zijn muts nog dragen
liggend op zijn buik
het zijn toch nog kerstedagen
waarom dan geen drieluik