Gekoester
Lust van de huid
kwetsbaar en broos
jagend en smachtend
genietend in roes
uitmondend in herinnering
met waardevol gekoester
van frisheid en plezier
dansend in gedachten
Verleden in heden
dagdagelijks gekomen
met zachte treden
in stilte aanbeden