Brief uit de Hemel.
Vandaag kreeg ik een brief
Een brief uit de Hemel.
Of ik nog wel eens aan je dacht…
Ik was verbaasd
Waarom zou ik dat niet doen?
Dagen werden maanden, jaren
En al snel was het niet meer te tellen
Ik ben al zolang alleen
Maar geen dag gaat voorbij
Dat ik aan jou en ons denk
Onze stoere zoons in lastige levenslessen
En vaak roep ik je daar echt wel bij
Want op die momenten
Voel ik me zo alleen.
Terwijl ik weet hoe dichtbij je bent
Soms vraag ik me af
Hoe ik het deed… zonder jou aan mijn zijde
Maar als ik mijn ogen sluit
Voel ik je in iedere cel van mijn lichaam
We zien elkaar weer maatje
Ik schreef terug… naar jouw Hemel.
Jacky 28-12-2023