Het leven zoals het is
Alleen maar uitdagingen die vragen om een oplossing
Je ontvangt goddelijke begeleiding
Je kunt bij het aanpakken van problemen vertrouwen
Op je eigen intuitie
Door tijd en ruimte te maken voor jezelf
Het geeft je een groter gevoel van eigenwaarde
Het is die kracht die jou op dit punt in je leven gebracht heeft
Je groeit in jezelf
Je bent goed bezig
Geniet van dit kostbaar moment