AARZELEND TUSSEN
Aarzelend tussen zoeken en vinden
de hand met penseel tekent en schrijft
vindt zichzelf te veel tussen afval
en tedere herinneringen aan jou, die
deed geloven in altijd blijven duren
Van zonsopgang en zonsondergang
de tijd er tussen in van vasthouden
en schudden aan een groene kerstboom
waarin geschenken rood en zilverig
om aandacht en herinnering vragen