Jaarquiz.
In de Moerberg over
Jaaractiviteiten
’t gehele jaar in film en beeld.
Leuk in aanzien
En beleving
Maar deels meebeleefd.
Samen door IJmuiden
Toeren in een bakkie
Van een motorfiets, of achterop.
Negen ronkende
Motoren
Plaatsen tekort , dat was een strop.
Avondvierdaagse
Werd drie dagen
De eerste dag was veel te heet,
Wel een beleving
Met waardering
Die men niet zo snel vergeet.
Bakjes maken
Met wat schooljeugd
Voor de Paas en voor de Kerst.
Vrijwillig en spontaan
Aangeboden
Stukjes aller verst.
Lichtjestocht op de
Dag van St. Maarten
Naar de revalidatiekliniek Velserduin.
Kerstmarkt in huis
Gezellige drukte
Spullen voor kerstboom of de tuin.
Dank zij alles wat
Vrijwillig voor
Hen hier in huis zo wordt gedaan.
Sinterklaas en zangers
Kleedjesmarkt
Alles geheel spontaan.
th