Zoals een engelbewaarder
Met warmte in je hart
Die dag vergeet ik niet
Ik zag je voor eerst
Het lijk wel als mooie droom
In diepste van de droom zit de waarheid
Ik zie in de ogen hoop geloof en vertrouwen
Samenwerkingsverbanden die heel groot is
Geeft vertrouwen voor de toekomst
Er is een toekomst vol van Hoop