Laat me in je gedachten kruipen.
Laat me voelen wat jij voelt.
Laat me zien wat jij ziet,
en zeg me wat je bedoeld.....
Geef me je warmte.
Geef me je kracht.
Geef me je liefde,
en deel met mij de nacht.....
Ik wil van je houden.
Ik wil je laten dromen.
Ik wil graag samenzijn,
om intens tot elkaar te komen.....
Gun me je lichaam.
Gun me je geest.
Gun me je ziel,
en besef voor eeuwig dat het niet voor niets is geweest...