Voel de kwaliteit van dit speciale moment
Kracht is hier iets heel bijzonder
Een winterboom bloeit nog na eeuwen
Wat leren wij hier uit
Er komt wellicht een moment
In jouw toekomst dat het onmogelijke mogelijk gaat worden
Zoals winterboom al eeuwen bloeit
Het kan zijn dat je op dit moment
In je leven vooruit wilt kijken
De Weg is belangrijker dan je doel
Geniet onderweg van elk nieuw uitzicht
Maak van je uitdagingen een avontuur
Je zal geleidt worden naar zoveel moois
Deze levensboom het centrum van het paradijs
In schoonheid en verwondering