SALTO OVER EEN STIER
Als een Kretenzisch mozaïek
een heelal in het sterrenbeeld Vrouw
spiegelbeeld van Kaarin Poppe
Zij kijkt de toeschouwer aan
met een blik van onbegrensd
in de kleren van de Keizer
Ook naaktheid is een manier
van kleden, vormen en kleuren
in de spiegel, die zij uitstraalt
* Bij een schildering van Kaarin Poppe