Morgenstond
Als start
passie en lust
met zachte kleuren
hartjesklop en magie
als een passende regie
grijpend bij dageraad
in harmonie van vonken
zo kwetsbaar en beneveld
liggend dartelend en spelend
ontwakend uit een droom
licht stoeiend en vlak dansend
in verlangend minzaam gemoed
onder lakens met een warme gloed
waar zoendend zacht strelende lippen
bewegend langs hardheid en zachtheid
in de ritmische golven van haar en huid
met geluiden van heel stilletjes tot heel luid
verwordend
tot een
diepe
rust
als start