Grapje
De bomma ging boodschappen doen
en zei tegen den bompa altoen
schil jij ondertussen patatten
hij zweeg, want hij hield niet van debatten
na een uur keek de bomma verbaasd in ‘t rond
er lage zelfs geschilde patatten op de grond
ze riep uit luide keel
maar toch niet zoveel
hij begon te lachen, zij te gillen
ik moest toch papatten schillen
hij deed ze in een zak naar de gebuur
die had immers een grote frituur