Kijk je snachts naar buiten
Zie je sterren en de maan
En ook je liefje ver bij je weg
Ziet dezelfde sterren staan.
En als je eenmaal dood gaat
Krijg je je eigen ster
Zo ziet iedereen je staan
Al ben je nog zo ver.
Een ster staat voor meer
Dan enkel een mooi gezicht
Wat zouden we doen
Zonder dat geliefde hemellicht.
Geen enkele verbintenis
Tussen jou, hem en haar.
En alleen maar staren
Naar eenzame donkerte daar.