IN ZES FOTO’S
Zij kleedt zich traagjes uit
geniet van elk moment van naakt
Haar rode hemd, witte BH raakt
armen hoog geheven, glimlacht
Zij neemt een warme douche
droogt zich af en borstelt
haar, krullend in haar wezen
strekt zich uit op het bed
Als zij slaapt, zachtjes ronkt
bloot, strooi ik op haar huid
geurende rozenblaadjes uit
weet dat er geen einde komt