Capaciteitsproblemen ….
Het grote gebrek van deze tijd
inzicht in het totale plaatje
Zeker betreffend de capaciteit
het is begroten met een gaatje
Hoeveelheid stroom is een rekensom
hoeveel er is en hoeveel nodig
Wensdenken is realistisch dom
je verdiepen is echt niet overbodig
Er is een man en materiaal-tekort
om dromen in daden om te zetten
En dat het aan techniek nog schort
doet de capaciteit ernstig beletten
Het delven in andermans grond
met werkers die wij niet willen zien
Is voor land en lucht zeer ongezond
en voor de kinderen bovendien
Er is geen zon bij gezamenlijk laden
te weinig wind op een doorsnee dag
Het rendement laat zich haast raden
er zit een mot in de groene vlag
Rijbereik, koken en conditioneren
machinerie met groot vermogen
De capaciteit gaat dromen scheren
door onnozelheid bedrogen ….