Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Afvalberg
Afvalstrook
Het gebruik van alcohol en nicotine
is voor velen een routine
en het zijn onze mooie bermen
die zich over de afval ontfermen
want wat we hadden in onze handen
vind je in de wegenranden
daarom vind je ook in menige berm
af en toe een scherm
en misschien heb je al gehoord
van het zoveelste nieuwe woord
dat spontaan opdook
berm wordt afvalstrook
Over dit gedicht
Auteur:
Compostje
Gecontroleerd door:
Compostje
Gepubliceerd op:
03 februari 2024
Thema's:
[Natuur]
[Leven]
[Teleurstelling]