Een hart vol liefde groeit
Om jezelf te ontwikkelen in wie je bent
Want jij maakt het verschil
zo sta je voor de spiegel
lang te kijkend naar jezelf
Dan besef je wie je liefheeft
Een moment van bewustwording
God gaf ons een geschenk
Het leven is een geschenk
Kijk in de spiegel en denk
Laat even alles los
De stilte komt bij je binnen
Alleen met jezelf keer je naar binnen
Om je leven even te bezinnen
Want ieder mens is uniek