Uw wil…..
Wij hebben diverse
Duidelijke wensen
Waarvan het merendeel niet wordt vervuld.
Wij bidden vaak
Ook om genezing
waar in wij zijn gehuld.
Vergeten dan daarbij
Te zeggen
Uw wil geschiedt ten alle tijd.
Omdat wij daar voor
Ook niet bidden
Te veel nog aan ons zelf gewijd.
Meer rust zal ons
Overladen
Als deze bede wordt toegevoegd.
Hij heeft als
Schepper het
Doel voor ogen waarmee de bidder zwoegt.
Wij denken vaak
Aan liefde, vrede
Ontevredenheid is ons motief daarbij.
Wij doen en denken
Aards, Hij hemels.
Hij kent het eeuwig tij.
th