Een uitdaging voor iedere dag
Om te groeien in het woord
Het zal gaan groeien
Als het woord in ons gaat leven
Dan zal het vruchten voortbrengen
Het is een wonderbare kracht
Het woord zal ons de weg wijzen
Een nieuwe levenswandeling
Gods woord is ons leven
Zo wandelen wij in het licht