In jou, mijn soulmate, vind ik pure vreugde,
Jij bent mijn licht, mijn rust in elke levensweg.
Zonder jou voel ik me verloren, onvolledig,
Ik mis je zo, elke seconde, elke ademhaling, elke beat.
Ik hou van je, meer dan woorden kunnen zeggen, meer dan de tijd kan meten.
Oh, hoe ik verlang naar de warmte van je omhelzing,
Om te rusten in je armen, mijn veilige haven, mijn heiligdom.
Laat ons verstrengeld zijn, verloren in de tederheid van het moment,
Voor eeuwig verbonden, in liefde en in dromen, als een kostbaar monument.i