Alles.
Alles kent
Een einde
Na 42 jaar voorzitterschap
Beeindigde
Mijn echtgenote
Dat van Lydia ,vr. vereniging, heel knap.
Emotioneel was dat
Beladen
Einde van meer dan 100 jaar bestaan.
Kerkelijk gebonden.
Dienstbaar.
Geen jongeren boden zich aan.
Helaas de conclusie
Alom ten lande
Geen opvolging in het bestuur.
Ook minder animo
Voor verenigingsleven
Dat klinkt voor ouderen wat zuur.
Warme gedachten
Blijven hangen
Aan jaren van gezegend werk.
De samenbinding
Van veel vrouwen
Ten dienste van de kerk.
th